Vrijdag 21 juli 2006 (Dag 4 De dag zonder gladiolen (en het kroontje))

Vrijdagochtend was ik weer erg vroeg wakker. Wat is het toch warm bij mij thuis. Ik ben wat video gaan kijken die ik had opgenomen over de Vierdaagse (SBS6 en de KRO). Galdiool met kruis

Wat licht geslapen in de bank was het toch weer half 10 toen ik besloot wat te eten, mijn boodschappen te doen. Rond deze tijd was dat toch het beste te doen.

Lees verder...

Donderdag 20 juli 2006 (Dag 3 De dag zonder Zevenheuvelen)

Vandaag geen Zevenheuvelen. Ik ben even naar mijn zus gereden. Daar bleek in BN De Stem een artikel te staan van de 4 wandelaars die gevolgd waren. Maar waarom was ik niet gebeld??? Nog niet beseffend dat ik misschien mijn mobiel niet had gehoord (en mijn 2de mobiel stond uit omdat we in de auto zaten) dacht ik jammer maar helaas.

(zie het bewuste artikel onder "5. Gevolgd door BN De Stem")

Lees verder...

Woensdag 19 juli 2006 (Dag 2 De dag van ... weer naar huis)

De dag van Wijchen. Nee , het werd de terugreis naar huis. De omstandigheden had de Vierdaagse organisatie doen besluiten om de Vierdaagse af te lassen. Al vroeg (8.45u) zaten we aan het ontbijt en ik besefte dat ik vandaag voor 90% zeker zou zijn uitgevallen na de problemen van gisteren. De warmte had me dinsdag al aardig uitgeput en ik merkte aan mijn lichaam dat herstel moeilijk zou worden. Ik denk dat het toch een veldslag was geworden deze 2de dag en dat er veel uitvallers zouden zijn. (of nog veel erger.) Het besef dat het misschien toch wel goed was dat de Vierdaagse was afgelast begon door te dringen. Maar ook de teleurstelling. Een jaar getraind en dan dit einde.

Lees verder...

Dinsdag 18 juli 2006 (Dag 1 De Dag van Elst)

Bij deze wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie en bekenden van de wandelaars Reyn Kussy en Wim Lankreijer die gedurende De Dag van Elst zijn overleden. 

Hieronder vindt u mijn belevenissen gedurende deze Zwarte Dinsdag.

Wekker gezet om 2.45u , aangekleed , rustig wat gegeten (al kan ik dat moeilijk zo s’morgens vroeg). Om iets voor half vier naar de start. Het was nog niet zo warm, het viel zelf wel mee. Het was het begin van een dag die heel triest zou eindigen. 

Dag 1-1

Lees verder...

Maandag 17 juli 2006 (Dag 0 Aanmelden)

Om half tien vertrokken om mijn broer op te halen. Hij stond al klaar. Nadat we zijn spullen hadden ingeladen zijn we naar mijn moeder gereden. Daar stonden Margreet en Marian ook al klaar. Nog even de spullen van mijn moeder inladen en om iets over tienen zijn we op ons gemak naar Nijmegen gereden. We stopten nog even halverwege bij benzinepomp “De Lucht” iets na Oss waar we om 11.11u arriveerde (weer die 11 !!)

Dag 0-1

Lees verder...

Zondag 16 juli 2006 (Vooruitblik)

Het is nu zondagavond, morgen gaan we vertrekken naar Nijmegen om voor de 11de maal de Vierdaagse uit te gaan lopen. Maar het wordt ontzettend warm. Als ik daar in combinatie met de drukte maar niet teveel last van ga krijgen. Maar van de andere kant heb ik het toch gewoon 10 maal voltooid. Ook in 1995 (mijn 1ste maal) toen het op de laatste dag ook heel warm was. En in 2002 was het achteraf gezien niet de wondroos in mijn gezicht die ik in mei 2002 in Texel had gekregen die voor een ontstoken voet had gezorgd. De trainingen liepen toen ook niet goed meer.  We slapen op hetzelfde adres als vorig jaar op 1 ½ kilometer van de start. Dat zullen we steeds gaan lopen,  al hebben we daar een ontzettende hekel aan Cool . Zonder dolle je kunt natuurlijk niet idealer zitten. (Al was Groesbeek in 2003 en 2004 ook wel leuk , wat uit de drukte en iedere morgen een goede verbinding naar Nijmegen.)

We gaan ons best doen om de Kroon op het werk te krijgen.

Kruis